O proizvodima

Poštovani prijatelji,

U nameri da Vam na ukazano poverenje odgovorimo na najbolji mogući način, pažljivo smo saslušali Vaše želje i potrebe. Zbog toga smo se opredelili za proizvode koje moderni način života svrstava u grupu neophodnih, a čija je efikasnost primetna nakon kratkog perioda korišćenja.

ŽELELI SMO DA VAM PRUŽIMO UPRAVO ONO ŠTO ZASLUŽUJETE – NAJBOLJE IZ PRIRODE, PROIZVODE NA BILJNOJ BAZI!
PRIRODA IMA REŠENJE ZA SVE  ALI JE ZANEMARUJEMO

Vitela proizvodi osmišljeni su kao pomoć čoveku da izbegne unos štetnih hemijskih jedinjenja koja se nalaze u sredstvima za ličnu i kućnu higijenu. Biljke i njihovo sinergističko dejstvo poznato je još u starom veku, gde je priroda bila jedini lek. Promenom navike, sebi i svojoj porodici možete omogućiti zdraviji, lepši i bezbrižniji život. Zamenom hemijskih sredstava za kućnu i ličnu higijenu sredstvima na biljnoj bazi.

Široka lepeza Vitela proizvoda za ličnu i kućnu higijenu na biljnoj bazi, doprinosi smanjenu i sprečavanju alergija, problema sa kožom, disajnim organima… Proizvodi su na bazi ekstrakata lekovitog bilja sa Stare planine, koja važe za potpuno ekološki zaštićeno područje netaknute prirode.

Proizvodi su biorazgradivi, što znači da ne zagađuju prirodu, jer se čak do 95% proizvoda razlaže već u roku od 3 dana na materije organskog porekla. Proizvodi ne sadrže alkalije i fosfate, samim tim ne izazivaju alergijske reakcije i ne oštećuju kožu i sluzokožu disajnih puteva. Blagog su mirisa, mogu se koristiti bez rukavica i bojazni od udisanja štetnih i otrovnih isparenja.

Danas je u upotrebi oko 10.000 lekovitih vrsta biljaka, koje su pravi dar prirode. Mi imamo tu privilegiju i čast da mnoge od ovih biljaka rastu na našem podneblju. Teško je izdvojiti koje su to najznačajnije lekovite biljke, i stiče se utisak da će vreme tek pokazati najmoćnije među njima.

Ekstrakti bosiljka, nevena, kamilice, lavande, kantariona, nevena, lipe, đumbira, gloga, sipurka, majcine dusice, … su najzastupljeniji u Vitela proizvodima. Zbog sadržaja ekstrakata ovakvih biljaka, proizvodi su ne samo neškodljivi, već imaju i lekovito dejstvo što ih čini posebnim. Ekstrakte pravimo sami, nema termičke obrade niti tretiranja biljke ultrazvučnim talasima. Svaka biljka daje maksimum sebe stajanjem određeno vreme na određenoj temperaturi. Procenat biljaka u našim preparatima je min.0,3 %. Bilje koje stavljamo u preparate za ćišćenje štite kožu od aktivnih materija koje peru kako ne bi došlo do oštećenja gornjeg sloja kože.

Zbog toga što u sebi ne sadrže agresivne hemijske suspstance, potrebno ih je prilikom upotrebe ostaviti kratko vreme da deluju.

Sva sredstva koja se koriste za održavanje kućne higijene, poslovnih prostora, sportskih objekata su koncentrovana, pa se razređuju i koriste u malim količinama. Ne sadrže hemijske soli, samim tim ne isušuju kožu, niti imaju štetno dejstvo na disajne organe. Kvalitet proizvoda potvrđuju sertifikati o zdravstvenoj ispravnosti, atesti, sigurnosno-tehnički i bezbednosni listovi, kako svih sirovina pojedinačno, tako i finalnog proizvoda.

BRINITE O SEBI I ZDRAVLJU VAŠE PORODICE, KORISTITE VITELU.